+40371.700.234
(Luni - Vineri: 10:00 - 18:00)
office@hlink.ro
L - V: 10:00 - 18:00
tehnic@hlink.ro
Asistență 24/7
 Mitigare DDoS

Protecție de până la 900 GbpsTotul este normal

Traficul primit de la dispozitivul utilizatorului este unul normal întrucât utilizatorul nu are alte intenții decât accesarea aplicației sau website-ului dvs.
În acest moment serverul nu este expus riscurilor, el trimite și primește informații fără întreruperi.


ntraffic

att

Serviciul dvs. primeste atacuri DDoS

Printre utilizatorii normali se regăsesc și utilizatori rău intenționați ce doresc blocarea aplicației sau a website-ului dvs. Tot traficul venit din partea acestora este rău intenționat punând la grea încercare atât serverul cât și conexiunea la internet.
Având protecția DDoS activată întreg traficul este verificat în timp real de firewall-urile noastre. Ele pot lua decizii de filtrare și curățare a atacurilor în mod automat, astfel  serverul dvs. este protejat de întreruperi în primirea și trimiterea de trafic legitim către utilizatori legitimi.
Taxare per client, nu serviciu!

Soluția noastră, spre deosebire de competitori, este taxată o singură dată per client și este activată pentru toate serviciile comandate în acel moment sau ulterior. Costul protecției este calculat în funcție de capacitatea maximă de mitigare dorită.

Obține o cotație de preț
Save Money 256

Business Development 10 512

Acoperire

Sistemul Anti-DDoS acoperă toate layerele și poate fi folosit cu orice aplicație. În cazul în care aveți o aplicație personalizată ne puteți contacta și împreună vom adapta filtrele pentru ca totul să funcționeze perfect. În același timp sistemul învață în mod automat noile tipuri de atacuri și le blochează.

Capacitatea maximă în acest moment este de 900 Gbps, însă lucrăm în permanență la mărirea și îmbunătățirea ei.